×

over ons

Wij, Marije Huijssen en Annette de Vries, zijn Overbosch Communicatie (OC). Een flexibel, Rotterdams no‑nonsensebureau sinds 1995. We houden ervan om mooie verhalen te schrijven, taaie teksten leesbaar en uitnodigend te maken en onze creativiteit te gebruiken bij het oplossen van communicatievraagstukken. We zijn gedreven communicatieadviseurs, conceptdenkers, tekstschrijvers en bladenmakers.

foto: Levien Willemse

Heb je een degelijk communicatieadvies, een creatief concept of een passende tekst nodig? Een magazine, van de bladformule tot en met de productie? Dan moet je bij ons zijn. Bekijk de voorbeelden van ons werk en bel of mail voor een afspraak.

sinds 1995

Begin 2017 verhuisden we van de Walhallalaan op Katendrecht naar De Fabriek van Delfshaven. Terug naar ‘west’ waar Tineke Overbosch in 1995 haar bureau begon in historisch Delfshaven. Marije kwam eind 1997 in dienst en Annette volgde een jaar later. Tineke droeg ‘de zaak’ eind 2016 over aan Marije en Annette en verhuisde niet lang daarna naar het Groningse platteland. Natuurlijk geniet ze daar van haar tuin, de prachtige omgeving en haar kippen, maar ze heeft ook nog altijd een werkkamer, want een stuk schrijven of een boek redigeren doet ze af en toe nog steeds, gewoon omdat het leuk is.

Marije, Tineke en Annette in 2012, foto: Jacco Huijssen